Algemene updates

Stichting Make a difference for Mireille plaatst regelmatig updates over de voorgang van de crowdfunding op sociale media. Updates worden hieronder weergegeven. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Facebook Pagina

Artikel DuivenPost.nl

Woensdag 28 juni 2023

“Ik heb mijn ouders beloofd niet op te geven”
Collecte in Duiven voor Mireille’s levensreddende operatie

DUIVEN – ย Mireille Baarslag (50) is aan het einde van haar latijn. De grote boosdoener heet Cranio Cervicale Instabiliteit (CCI/AAI. Haar laatste sprankje hoop: een kostbare, maar levensreddende behandeling in het buitenland. Met een collecte in haar huidige woonplaats Duiven hopen familie en vrienden de crowdfundingsactie een flinke boost te geven. Van 2 tot en met 8 juli is het zover.

Door Susan Wiendels

Samen Sterk Estafette

De ‘Samen Sterk Estafette Centrum Duiven’ gaat van start.

Een oproep aan alle ondernemers (winkeliers en horeca) van Centrum Duiven, om ook vanuit deze hoek een steentje bij te dragen. We starten bij de Burgemeester van Duiven; Dhr. Huub Hieltjes en gaan dan het winkelcentrum in.

Het krantenartikel geplaatst in Duiven Post, Zevenaar Post en Westervoort Post, waarin de Samen Sterk Estafette voor Mireille onder de aandacht wordt gebracht is hieronder bij Publiciteit te lezen.

De ondernemers in de binnenstad worden vooraf voorzien van info rond de actie. In de week voor Kerst bellen we alle winkeliers/horecagelegenheden op om te vragen of we ook voor hen een vinkje mogen zetten

De Samen Sterk Estafette; Centrum Duiven in actie voor Mireille!

Black Friday

We zijn nu (eind november 2022) een kwart van het bedrag een klein stukje voorbij, maar we zijn er nog lang niet. En de nek van Mireille moet dringend worden geopereerd. Daarom een oproep rond Black Friday! Heb je ergens veel voordeel meegepakt via een Black Friday Deal? SUPER FIJN! Mocht je iets van je voordeel willen doneren om mee te helpen Mireille zo weer een toekomst te geven, dan is dat EXTRA FIJN!

Deel je een beetje voordeel met Mireille?

Hoge energiekosten

Een prachtig idee van een lotgenoot en haar familie waarbij zij gelijk daad bij het woord hebben gevoegd; het doneren van het geld voor compensatie van de hoge energiekosten. Want heeft u deze compensatie zelf niet nodig of kent u mensen die dit niet nodig hebben? Onze vraag is dan om dit bedrag te doneren aan de stichting van Mireille om haar zo te helpen haar doel te bereiken.

๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ?

Doe je mee en doneer een euro of 2

Een actie rond de feestdagen om gemakkelijk aan deel te nemen en om door te sturen! Doneer 2 euro en geef het stokje (post) vervolgens door aan 10 contacten. Deel het op een FB pagina, via Instagram of een andere social of stuur het door via whatsapp of mail. Vraag of die 10 contacten ook willen doneren en de oproep op hun beurt ook weer aan 10 contacten doorsturen.

Help ons zo mee het sneeuwbaleffect te maken en dus het verschil voor Mireille!

Doneren kan via de website maar ook via de volgende links:

https://bunq.me/makeadiffernceformireille

https://www.geef.nl/…/maak-het-verschil-voor…/donateurs

https://gofund.me/cf871a82

Online Verkoop Armbandjes “Tree of Life”

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn we gestart met de online verkoop van mooie en betekenisvolle armbandjes โ€˜Tree of Lifeโ€™. Deze Tree of Life is namelijk ook onderdeel van het logo van โ€˜Make a difference for Mireilleโ€™ en de symbolische betekenis ervan staat voor groei, kracht, karakter, balans en mogelijkheden in het nu en de toekomst.

Dat Mireille over kracht bezit en een sterk karakter toont in haar strijd zometeen weer een menswaardig leven te kunnen leiden, behoeft geen verdere uitleg. De operatie in Barcelona maakt deze toekomst mogelijk.

Zoek jij ook een cadeautje met betekenis voor de feestdagen of gewoon zomaar?!ย  Of wil je deze armband graag zelf gaan dragen?

Doneer dan โ‚ฌ 10,- via de QR code of via DEZE link; bunq.me/makeadiffernceformireille

Vermeld je naam & adres + het woord ‘ARMBAND’ onder het ingevulde bedrag en je ontvangt de armband daarna zsm per post.

๐™‡๐™–๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ฏ’๐™ฃ ๐™–๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ก๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™—๐™ค๐™ค๐™ข ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™™๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ˆ๐™ž๐™ง๐™š๐™ž๐™ก๐™ก๐™š!

Online Veiling Geslaagde Veilingitems

In september 2022 zijn wij gestart met een online Facebook veiling. Met behulp van diverse bedrijven hebben wij verschillende leuke items mogen aanbieden waarop geboden kon worden. De veilingactie loopt nog steeds; hou onze FB pagina daarom in de gaten en volg ons voor updates! Hieronder een overzicht van de reedsย  geslaagde geveilde items. De opbrengsten helpen Mireille weer een stap dichterbij naar haar einddoel; de levensreddende operatie in Barcelona.

Veilingitem nr 1:

Een bierproeverij voor 4 personen bij en mogelijk gemaakt door Proeflokaal Wittenburg in Zevenaar! Bij dit arrangement behoorden vijf proefglaasjes van de bijzondere bieren van dit gezellige Proeflokaal. De soorten bier die zijn geserveerd waren seizoensafhankelij en kwamen allen uit eigen tap! Bij de bierproeverij werd nog een heerlijk hapje geserveerd zodat een heerlijke uitstapje naar dit proeflokaal compleet was.

Blije winnares: Patricial Bodde met een prachtig bod van โ‚ฌ 250,=

Veilingitem nr 2:

Een COOKERY aan huis aageboden door Janosch Cookery. Een Private Chef die thuis wordt ontvangen en samen met jou en je partner of vriend/vriendin een bijzondere private dining voor 2 personen voorbereidt. Janosch werkt met verse producten direct van het land Hof van Grunterstein in Breukelen.

Blije winnares: Dominque Lubbel met een fantastisch bod van โ‚ฌ 200,=

Veilingitem nr 3:

Een tegoedbon voor 4 personen bij Anatolia Eetpunt in Babberich. Heerlijke schotels naar keuze, inclusief een drankje; met zorg bereid! Daar eten of indien gewenst lekker relaxed thuis laten bezorgen.

Blije winnares: Miranda Oostrom met een mooi bod van โ‚ฌ 60,=

Veilingitem nr 4:

Een verjaardagskalender vol wijnhumor met stijlvolle tas ‘Wine Glasses’ met de tekst ‘At my age, I need glasses plus ‘Uit het hart’ spekjes รฉn kaart, aangeboden door Mama drinkt wijn. De tas kan tot 10 kilo gewicht dragen en de hartvormige spekjes (aardbei met vanille) worden geproduceerd in Belgiรซ.

Blije winnares: Marieke Vierboom met een fijn bod van โ‚ฌ 22,50,=

Veilingitem nr 5:

Een complete gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Van mooi naar HemInclusief reiniging, huidanalyse, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, dagverzorging en productadvies. Deze behandeling is inclusief epileren van wenkbrauwen, harsen van bovenlip/kin en/of verven van wimpers/wenkbrauwen.

Blije winnares: Marieke Vierboom met een mooi bod van โ‚ฌ 51,=

Veilingitem nr 6:

A One Hour Exclusive Skillshare oftewel een VOL UUR PRIVE DJ LES van DJ ROOG in zijn eigen studio op professionele Pioneer apparatuur.

Blije winnaar: Ton Gieske met een super fantastich bod van โ‚ฌ 350,=

Online Veiling Geslaagde Veilingitems

Publiciteit

Artikel Duiven Post

Woensdag 28 juni 2023

“Ik heb mijn ouders beloofd niet op te geven”
Collecte in Duiven voor Mireille’s levensreddende operatie

Artikel Duiven Post, Zevenaar Post en Westervoort Post

Woensdag 14 december 2022

Samen in actie voor Mireille Baarslag
“Samen Sterk Estafette voor zieke Mireille Baarslag”

Artikel Zevenaar Post

Woensdag 14 september 2022

Samen in actie voor Mireille Baarslag
“Er zijn zoveel kleine grote dromen”

Artikel De Gelderlander

Zaterdag 10 september 2022

DUIVEN – De ernstig zieke Mireille Baarslag uit Duiven wordt op 28 oktober in Barcelona geopereerd; tenminste, als haar vriendengroep de daarvoor benodigde 95.000 euro bijeen weet te krijgen.

Artikel Duivens Nieuwsblad

Woensdag 27 juli 2022

‘Mireille verdient een leven’
Familie en vrienden starten crowdfunding voor ernstig zieke Duivense

Persoonlijke videoboodschap

Help Mireille haar operatie te bekostigen

nl_NLNederlands